Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

спортмайданчик

Вівторок, 11 вересня 2018, 15:21

Міськрада передбачила 9 мільйонів на спортмайданчики Львова

спортмайданчик

За ці кошти до кінця року планують відремонтувати 5 спормайданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій, цього року у місті планують капітально відремонтувати 5 спортмайданчиків: встановити сучасне покриття для занять різними видами спорту та тренажери.

Зокрема, це: скейт-майданчик (1,5 млн грн) та баскетбольний майданчик (2,9 млн грн) на вул. Винниченка, 4; мультифункційний майданчик для гри у футбол та баскетбол (2,3 млн грн) на вул. М. Вовчка, 3; дитячий майданчик (500 тис грн) та мультифункційний майданчик для гри у футбол і баскетбол (1,1 млн грн) на вул. Чорноморській, 12; міні-футбольний майданчик (4 млн грн) на вул. Ковельській, 67.

Самотій додав, що цього року з бюджету Львова виділено 9 млн грн на майданчики, які є в підпорядкуванні ЛКП «Спортресурс».

Нагадаємо, у травні депутати затвердили перелік спортмайданчиків, які планують облаштувати до кінця цього року, а  минулоріч на облаштування сучасних спортивних майданчиків у місті Львівська міськрада виділила 6 млн грн. 

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.