Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

photo.i.ua

Вівторок, 9 жовтня 2012, 11:27

Система зупинок громадського транспорту Львова з'явилася у програмі «Google Transit: Lviv»

Львівська міськрада у співпраці з громадськими організаціями завершила роботу над розміщенням зупинок громадського транспорту Львова в комп’терній програмі «Google Transit».

Про це сьогодні, 9 жовтня, на прес-конференції повідомив координатор проекту Антон Шишкін.

«Google Transit: Lviv» – перша в Україні навігаційна програма від Google, в якій розміщена система громадського транспорту.

Це безкоштовний онлайн-ресурс, яким може користуватись кожен, хто використовує Google maps, де розміщена сама система. Програма працює за таким принципом: знаходите зупинку, на якій перебуваєте, а система перелічить номери транспорту, час відправлення та навіть зупинки поблизу.

Також діє ще раніше запущена функція «прокладання маршруту» від одного пункту призначення до іншого. Ресурс доступний  українською, англійською та російською мовами, надалі можливий переклад німецькою та польською.

Основа проекту була створена ще під час Євро 2012, але показувати неповний варіант розробники не бажали.

Для програми було написане спеціальне програмне забезпечення.

Розробники стверджують, що кошторис такого масштабного проекту виявився нульовим. Як запевняють автори програми, система була реалізована повністю на громадських засадах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.