Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 14 вересня 2018, 12:43

Найбільша помилка Президента – кадрова політика, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Президент Петро Порошенко пообіцяв «нові обличчя» у владі, а в підсумку – більшість так званих реформаторів, яких чиновники ототожнювали з прогресивними змінами, виїхали з України.

Про це в ефірі програми «Тут і зараз» на каналі «Перший Західний» розповів голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк.

За словами політика, і донині в Уряді працюють люди без громадянства, але ефективності від них немає.

«В нинішнього президента багато невиконаних обіцянок, а ще більше помилок, яких він допускається у своїй роботі. Найприкріше те, що від цього потерпають прості українців. Тому Уряд, Президент та депутати мають взяти на себе спільну відповідальність за всі недопрацювання в нашій країні. Тим більше, не вірю тому, що в Україні нібито немає гідних фахівців, які б патріотично виконували свою роботу», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Очільник Львівської обласної «Батьківщини» також наголосив на тому, що на кадрову політику впливає і корупція.

«В Україні створили низку антикорупційних органів, але конкурси на заміщення керівників – це звичайний обман людей, тому що туди потрапили «потрібні» для певних кіл особи. Проблема в тому, що в нашій країні немає політичної відповідальності за корупцію. Нинішній президент пообіцяв за рік побороти корупцію – не виконав…», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.