Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

edudemic.com

Вівторок, 9 жовтня 2012, 13:53

Майбутнє України має творити не політичний популізм, а фахові люди – Олег Баран

«Якою б не була політична ситуація в країні, ми робитимемо усе, щоб розвивати українське село, підтримувати українське виробництво та піднімати економіку Львівщини».

Про це у інтерв'ю одній з львівських газет заявив депутат Львівської обласної ради, засновник ТзОВ «Барком», кандидат в народні депутати у 117 в. о. Олег Баран.

Він зазначив, що сьогодні у суспільстві занадто багато уваги приділяється політичному протистоянню, натомість найважливіші речі відійшли на другий план.

«Сьогодні громаді та політикам час об'єднатися заради спільної роботи, над спільним результатом. Адже лише це допоможе покращити життя кожного пересічного українця і стимулювати розвиток економіки у нашій державі», – наголосив Олег Баран.

Він вважає, що зміни в країну можуть принести лише професіонали у владі, які мають позитивний досвід у практичній роботі.

«Політика не повинна бути професією. Навпаки, в політику мають  йти професіонали, які  на власному досвіді знають, що потрібно робити в тій чи іншій галузі, аби вона працювала на практиці, а не в теорії», – зазначає Олег Баран.

Згадуючи зародження власного підприємства, Олег Баран підкреслив, що піднімати українське виробництво - справа далеко не з легких. Однак за різних політичних ситуацій його команда робила все, щоб працювати на результат і створила в регіоні своє, вітчизняне виробництво, що стало передумовою позитивних економічних процесів на Львівщині.

«Ми почали з малого господарства і розбудували його до десятків власних ферм, тисяч гектарів засіяних земель, власного заводу, своєї мережі збуту.  Сьогодні над створенням цього вітчизняного продукту працює більше тисячі наших людей, яким, аби прокормити своїх дітей, не довелося їхати за кордон, піднімати чужу економіку. З власного досвіду знаю, робити в Україні свій продукт можливо і вкрай необхідно. Адже лише стимулюючи українське виробництво, ми зможемо повернути додому наших заробітчан», – підсумував Олег Баран.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.