Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

gandex.ru

Вівторок, 9 жовтня 2012, 15:15

Богдан Хруставчук один з тих, хто найкраще сприймається від Партії регіонів, – Оксана Дащаківська

Богдан Хруставчук відповідає запиту, який є сьогодні в суспільстві: на нові обличчя, на нових лідерів та на молодих людей.

 

Про це в коментарі прес-службі кандидата у народні депутати України по 116 в. о. Богдана Хруставчука заявила виконавчий директор ЛОГО Комітету виборців України Оксана Дащаківська.

«Мені здається, що Богдан Хруставчук один з тих хто найкраще сприймається виборцями від Партії регіонів. Проте Львівщина – це не електорат Партії регіонів, тому, зважаючи на бренд партії, він не може розраховувати на остаточну перемогу», – наголосила експерт.

Також Оксана Дащаківська зазначила, що рівень впізнаваності Богдана Хруставчука від початку передвиборчої кампанії значно зріс.

«Головний спосіб ефективної роботи кампанії – візуалізація, заявити про себе в окрузі. Богдану це вдається. Люди його знають», – підкреслила виконавчий директор ЛОГО Комітету виборців України.

Продовжуючи думку Оксани Дащаківської висловила переконання, що передвиборча кампанія 2012 для Богдана Хруставчука – лише перша сходинка в політичній кар’єрі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.