Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

highways.lviv.ua

Середа, 19 вересня 2018, 14:00

На Львівщині відремонтували 3 кілометри дороги Львів-Пустомити-Меденичі

ремонт доріг на Львівщині

Дорогу ремонтують на відрізку від смт. Щирець до с. Велика Горожанка.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Станом на сьогодні у області триває реконструкція дороги Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, яка проходить через Пустомитівський, Миколаївський та Дрогобицький райони, на ділянці смт. Щирець – с. Велика Горожанка.

"Виконані роботи з поширення дорожнього полотна на протяжності 2,6 км. Крім цього, на даному відрізку влаштовано нижній шар асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім влаштуванням щебеневої основи. А також влаштовано дощову каналізацію", – зазначили у Службі автомобільних доріг.

Наразі тут влаштовують бортовий камень на автобусних зупинках та тротуарах, а після цього дорожники розпочнуть роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетону, тротуарів та електроосвітлення.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення передані у підпорядкування Львівської ОДА. У 2017 році на Львівщині відремонтували 600 км доріг, однак протяжність усіх доріг загального користування в області становить 8300 км.

Загалом майже 80% доріг Львівщини потребують ремонту. Цьогоріч на Львівщині збираються відремонтувати 13 доріг. Перелік.

Додамо, у березні уряд затвердив програму розвитку автодоріг на 2018-2022 роки.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.