Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 20 вересня 2018, 10:37

У Львові може з'явитися вулиця імені американського сенатора Джона Маккейна

Львівська міськрада

Львівські депутати планують назвати на честь сенатора США Джона Маккейна одну із вулиць міста.

Про це повідомив сьогодні під час сесії Львівської міської ради депутат від Укропу Іван Гринда.

Сьогодні депутати направили звернення до міського голови Львова Андрія Садового щодо перейменування однієї із вулиць міста на честь сенатора США Джона Маккейна. 

"Україною прокотилась хвиля вшанування пам’яті легендарного Джона Маккейна, шляхом перейменування вулиць на його честь. Для увіковічення пам'яті визначної людини, яка зробила дуже багато для нашої держави, її незалежності, пропонуємо перейменувати одну із вулиць Львова на вулицю "Сенатора Маккейна", або ж "Джона Маккейна", – наголосив Іван Гринда.

За його словами,  Джон Маккейн був відомий своєю різкою критикою на адресу російської влади, а останнім часом критикував й президента США Дональда Трампа за внутрішню і зовнішню політику, зокрема, щодо російського президента Володимира Путіна.

"Саме таким вчинком львів’яни зможуть продемонструвати та висловити усю повагу та шану людині, яка без сумніву залишила свій слід у сучасній історії України", – додав Іван Гринда.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.