Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 20 вересня 2018, 10:39

На проспекті Чорновола у Львові побили та пограбували пенсіонера

поліція

Грабіжник відібрав у чоловіка 2 500 гривень та документи.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної полції у Львівській області.

Вчора, 19 вересня, до поліції звернувся 57-річний чоловік, котрий повідомив, що близько 05:00 год. на проспекті Чорновола на нього ззаду напав невідомий та побив його. За словами чоловіка, коли він втратив свідомість, нападник заволодів його сумочкою з грошима у сумі 2500 гривень та документами, після чого втік.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 22-річний львів'янин. Речові докази поліцейські у нього вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння інших правопорушень.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.