Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівське АТП-14631

YouTube

П'ятниця, 21 вересня 2018, 12:18

Садовий дозволив контролівцю Думі збудувати сонячну електростанцію на даху своєї фірми

Львівське АТП-14631

Львівська міськрада дала дозвіл ТзОВ "Львівське АТП-14631" на зведення дахової сонячної електростанції.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив надання містобудівних умов та обмежень на будівництво ТзОВ "Львівське АТП-14631" дахової сонячної електростанції на вул. Пластовій, 10.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сонячну електростанцію зведуть на даху будинку, що належить ТзОВ "Львівське АТП-14631", який знаходиться поза межами території регулювання забудови міста. Функціональне призначення ділянки – зона КС-3 – зона розміщення об’єктів 3-го класу санітарної класифікації відповідно до зонінгу Личаківського району.

Додамо, земельна ділянка, на якій знаходиться будинок, розміщена поблизу майбутнього сміттєпереробного комплексу, який планують збудувати у Львові.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Львівське АТП-14631" зареєстроване на вул. Пластовій, 10, його керівником є Андрій Дума, депутат Львівської обласної ради від Громадського руху "Народний контроль", а власником – Ігор Дума.

Підприємство створене у 1997 році і займається пасажирськими перевезеннями.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.