Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

ua.korrespondent.net

Середа, 10 жовтня 2012, 10:11

УДАР заявляє, що не примушуватиме мажоритарників зніматись з виборів на користь опозиційних кандидатів

У партії "УДАР Віталія Кличка" заявили, що не будуть змушувати своїх кандидатів у мажоритарних округах знімати кандидатури з виборів на користь представників від опозиції – це має бути усвідомлений вибір кандидатів партії.

Про це повідомляє газета "Дело".

"Партії не доведеться змусити кандидатів в мажоритарних округах зняти свої кандидатури в інтересах іншого опозиційного кандидата там, де це необхідно для перемоги демократичних сил. Це буде усвідомлений вибір наших кандидатів", – відзначив керівник Центрального виборчого штабу "УДАРу" Віталій Ковальчук. 

За його словами, "УДАР" має багато сильних кандидатів, які пройшли жорстке протистояння в одномандатних округах, адміністративний тиск і чорний піар, отримали підтримку людей".

Віталій Ковальчук також висловив сподівання, що колеги з опозиції підтримають цих кандидатів.

Нагадаємо, 3 жовтня партія "УДАР" заявила, що готова узгодити своїх кандидатів із ВО "Батьківщина" у понад 40 мажоритарних округах України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.