Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Середа, 10 жовтня 2012, 11:38

Садовий пропонує ліквідувати Дирекцію з будівництва стадіону у м. Львові

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до депутатів міськради з пропозицією ліквідувати ЛКП «Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові» у зв’язку з приєднанням до державного підприємства «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові».

Питання про це буде винесено на розгляд чергової сесії Львівської міськради, яка відбудеться 11 жовтня. 

Підприємство тепер належатиме не територіальній громаді, а стане державною власністю й буде підконтрольним управлінню Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів, - йдеться у проекті рішення з цього питання.

При Львівській міськраді пропонується створити спеціальну ліквідаційну комісію ЛКП «Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові».

Нагадаємо, що Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові була створена у травні 2010 року і виконувала функції замовника будівництва стадіону до «Євро-2012».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.