Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Власенко

Прес-реліз,   Понеділок, 24 вересня 2018, 21:04

Народний депутат Власенко закликав ЗМІ бути уважними під час передвиборчих кампаній

Сергій Власенко

У 2019 році відбудуться президентські та палментські вибори, під час яких застосовуватимуть сумнівні політичні технології.

Про це сьогодні на прес-конференції у Львові розповів народний депутат від ВО "Батьківщина" Сергій Власенко, - повідомляє кореспондент Варіантів.

"Я хотів би попросити журналістів ставитись до майбутньої передвиборчої кампанії, як до боротьби ідей. Саме тому "Батьківщина" будучи  ідеологічним прихильником того, що вибори це боротьба ідей, почала кампанію по розповсюдженню свого баченню розвитку державим. Ви знаєте, що кілька місяців тому в Києві відбувся форум присвячений суспільному договору. А кілька днів був форум присвячений новому економічному курсу, де Юлія Володимирівна Тимошенко виклала своє бачення розвитку України у економічній сфері, за умови того, що "Батьківщина" отримає підтримку на майбутніх парламентських і президентських виборах", – розповів Сергій Власенко.

Нардеп рекомендує звертати увагу на ідеї, аргументовано критикувати їх, робити пропозиції.

"Якщо ми не вибудуємо виборчу кампанію не євпропейського зразка, то матимемо країну не європейського зразка", – заявив політик.

Він наголосив, що ЗМІ використовують для поширення неправдивої інормації для дискредитації політичних опонентів:

"Деколи це вібувається відверто, деколи приховано але, за допомогою представників ЗМІ, які свідомо чи несвідомо пошриюють таку інформацію."

Також Сергій Власенко припустив, що недавня зміна керівництва Центрального виборчого комітету є також підготовкою до майбутніх виборів:

"Всеукраїнська мережа "ОПОРА" проаналізувала новий склад ЦВК. За оцінкою цієї найбільшої неурядової організації, що займається виборами, Петро Олексійович Порошенко отримав не просто більшість, а дві третини сьогоднішнього складу ЦВК. Для чого це робиться? Це робиться з єдиною метою: розумічи, що сьогодні рівень підтримки влади мізерний, у влади немає іншої можливості сьогодні за допомогою ЦВК робитимуть спроби м'яко маніпулювати результатом виборів."

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.