Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

8 міська клінічна лікарня

mw2.google.com

Вівторок, 25 вересня 2018, 10:23

З львівської лікарні втік винуватець смертельної ДТП

8 міська клінічна лікарня

Також чоловік побив поліцейських, які його охороняли.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вчора на вул. Стрийській у Львові внаслідок зіткнення авто ВМW–530 та Mercedes-Benz Sprinter загинув один із пасажирів авто BMW, а іншого – з травмами госпіталізували у 8 міську клінічну лікарню.

Правоохоронці затримали винуватця ДТП, водія авто BMW, якого поклали у 8 міську клінічну лікарню для надання медичної допомоги. Однак чоловіку, із допомогою інших людей, вдалося втекти з лікарні, травмувавши при цьому поліцейських, які його охороняли.

За цим фактом працівники Сихівського відділу Нацполіції Львівщини розпочали досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ст.393 КК України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти). Санкція статті передбачає покарання від 3 до 8 років позбавлення волі.

Наразі винуватця ДТП оголошено у розшук.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.