Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

площа Ринок у Дрогобичі

Вівторок, 25 вересня 2018, 16:33

Переможець тендеру привласнював гроші, виділені на реконструкцію площі у Дрогобичі

площа Ринок у Дрогобичі

Фірма мала отримати 24,6 млн грн з бюджету Дрогобича за реконструкцію площі Ринок у місті.

Про це повідомляє сайт "Варто – Галицькі Новини". 

Правоохоронці Дрогобицького відділу Нацполіції Львівщини відкрили кримінальне провадження та подали на розгляд у Дрогобицький міськрайонний суд справу щодо привласнення впродовж 2017-2018 років коштів бюджету Дрогобича службовцями "Укртрансжилбуд", які отримали замовлення на реконструкцію площі Ринок у місті.

Як встановили правоохоронці, вартість та об’єми яких не відповідають їх фактичному виконанню.

"Встановлено, що КП УКБ Дрогобицької міської ради проводить авансовий перерахунок бюджетних коштів на рахунок корпорації "Укртрансжилбуд", яка зареєстрована у Івано-Франківську, за начебто виконані роботи, які в подальшому перераховують на ТзОВ "Теркомбуд" та ФОП з метою подальшого зняття таких в банківських установах, а згодом розподіляють їх між учасниками вказаної схеми", – йдеться в ухвалі суду.

Зазначимо, ТзОВ "Теркомбуд" та "Укртрансжилбуд" разом брали участь у тендері на реконструкцію площі Ринок у Дрогобичі Львівської області, але ТзОВ "Теркомбуд" поступилися ціною, відтак, перемогла фірма "Укртрансжилбуд".

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.