Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

stadion.lviv.ua

Середа, 10 жовтня 2012, 14:15

ТзОВ "АДГ" планує збудувати нове колесо огляду у Львові

У Львові на території центрального парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького ТзОВ "АДГ" планує збудувати стаціонарний атракціон – колесо огляду.

Якщо депутати міськради на засіданні сесії завтра, 10 жовтня, проголосують за рішення та дадуть дозвіл на проведення будівництва нового колеса огляду, то товариство "АДГ" зобов'яжуть демонтувати старе колесо огляду, а на його місці розмістять нове.

Товариство також нестиме відповідальність за технічний стан обладнання, безпеку його експлуатації та відвідувачів і сплачуватиме кошти за оренду місця.

Існуюче колесо огляду в парку ім. Б.Хмельницького має понад 30 років і знаходиться в поганому стані.

26 квітня цього року рішення про зведення нового колеса огляду виносилось на розгляд сесії міської ради, але його підтримали лише 4 депутати.

«Колесо у парку слід поміняти. Але нове колесо виготовили не для нашого міста, а для Києва, на замовлення колишнього мера Черновецького», – вважає депутат міської ради Юрій Кужелюк.

За словами Юрія Кужелюка, оскільки влада змінилася, то колесо тепер потрібно кудись подіти. Підприємці, які прийшли до міської влади Львова з відповідною пропозицією, є працівниками будівельної фірми і досвіду роботи з атракціонами вони не мають.

Джерело: expres.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.