Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Львів

Середа, 26 вересня 2018, 18:15

26 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 26 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що російські ЗМІ поширили повідомлення, що президент України Петро Порошенко на Генасамблеї ООН нібито переплутав двері і зайшов до міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

Згідно з повідомленням, у коридорі український лідер зустрівся з групою російських журналістів, відмовився відповідати на їхні запитання, заявивши, що вони продукують фейкові новини. Також Порошенко нібито переплутав двері і опинився в кімнаті, де перебував глава російської дипломатії. Після чого Порошенко мовчки вийшов і попрямував до залу засідань.

Лавров своєю чергою, за повідомленням російських медіа, прокоментував ситуацію так: "Мабуть, з туалетом переплутав". В українських соцмережах не могли оминути це повідомлення і Лавром сам став об'єктом жартів.

Крім цього, українців цікавило те, що відбулися чергові поєдинки 1/16 фіналу Кубка англійської ліги. "Манчестер Юнайтед" програв "Дербі Каунті" з рахунком 2:2 (пен. 7:8).

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.