Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

zakarpattya.net.ua

Середа, 10 жовтня 2012, 15:13

Прокуратура вимагає покарати чиновників Держсільгоспінспекції у Львівській області за недбалість

Прокуратура Львівщини внесла подання керівництву Держсільгоспінспекції у Львівській області з вимогою вжити заходів дисциплінарного впливу до посадовців, які допустили порушення вимог чинного законодавства, через що держава в тому числі недоотримала близько 23 млн. грн. сплати штрафних санкцій.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

«Сума накладених адміністративних штрафів за порушення у сфері земельного законодавства становить понад 47 тис. грн. Проте добровільно сплачений лише 51% від загальної суми. Така ситуація свідчить про те, що посадові особи Управління не скеровують до органів державної виконавчої служби необхідні листи про хід виконання направлених постанов», – сказано у повідомленні.

Прокурорська перевірка також показала, що посадові особи Управління з контролю за використанням та охороною земель Держсільгоспінспекції у Львівській області не належним чином дотримуються вимог законів про адміністративні правопорушення.

Так, вказані державні службовці провели 545 перевірок у зазначеній сфері. Водночас, незважаючи на значну кількість земель оздоровчого та рекреаційного призначення у Трускавці, адміністративно карані правопорушення посадовими особами Управління не виявлялись.

Аналогічно, не виявлене жодне правопорушення на території Сколівського району, де знаходяться землі лісового, природно-заповідного, оздоровчого та історико-культурного призначення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.