Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка лісу

Четвер, 27 вересня 2018, 17:19

У Старосамбірському лісництві незаконно вирубали майже 30 дерев

вирубка лісу

Вартість дерев – більше 299 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Зокрема, екоінспектори провели перевірку за дотриманням вимог природоохоронного законодавства у Старосамбірському районі та виявили факти незаконої вирубки дерев.

Зокрема, на території Старосамбірського ДЛГП "Галсільліс" було самовільно зрубано 27 дерев різних порід. Сума збитків, заподіяних державі, становить 299 546 грн. 

Наразі усі матеріали перевірки Держекоінспекція скерувала в прокуратуру Львівської області.

Нагадаємо, у липні уряд ініціював перевірки усіх лісгоспів України щодо незаконної вирубки та продажу лісу. Загалом на Львівщині за вирубку лісу до відповідальності притягнули близько 60 посадовців.

А наприкінці минулого року фахівці Західного офісу Держаудитслужби виявили на 3 підприємствах ОКС ЛГП "Галсільліс" фінансові порушення на 4,6 млн грн.

Також у одному із лісгоспів області викрили посадовців, які впродовж 2017 року незаконно видали лісорубні квитки на проведення робіт з розчистки лісової дороги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.