Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

i.ua

Середа, 10 жовтня 2012, 17:06

Хабарники ніколи не «змінять все на користь українців» - Богдан Хруставчук

У популярної на Галичині політичної сили, представників якої правоохоронні органи 9 жовтня затримали за підозрою в отриманні хабара, рука таки «здригнулася», але не «змінити все на користь українців», а змінити все на корить власних кишень.

 

Про це, коментуючи затримання високопоставленого чиновника під час одержання хабара в Івано-Франківську, заявив кандидат у народні депутати України по 116 виборчому округу Львова Богдан Хруставчук, повідомляє прес-служба кандидата в депутати. 

Нагадаємо, 9 жовтня в Івано-Франківську затримали на хабарі голову департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківського міськвиконкому О. Гаркота. За повідомленням правоохоронних органів, отримавши гроші, чиновник сів у автівку, де перебувало ще двоє людей, один з яких - голова місцевої фракції партії "Свобода" Роман Онуфріїв, а другий - підприємець Володимир Балагура.

Перший транш хабара, як повідомляють ЗМІ, був переданий керівництву місцевого осередку партії ВО "Свобода".

За словами Богдана Хруставчука, не можна допустити того, щоб до Верховної Ради потрапили хабарники та бандити, навіть, якщо вони ідуть під націонал-патріотичними прапорами. «Це просто неприпустимо, щоб депутати від фракції, яка сповідує національну ідею та обіцяє «змінити все на користь українців», грабували наш народ», - наголосив кандидат.

На думку Богдана Хруставчука, зважаючи на обставини та деталі затримання лідера найчисельнішої фракції в Івано-Франківську, заяви представників ВО «Свобода» про «політичні переслідування» та звинувачення у бік центральної влади звучать дуже непереконливо.

«Інформація про те, що активісти та прибічники  «Свободи» чинили опір правоохоронцям, намагаючись відбити в них свого ватажка, не стала дивиною, адже це звичні  методи для цієї політичної сили. Тому звинувачення представників ВО «Свободи» про так звані «політичні переслідування» розповсюджуються, лише для того, щоб відвернути увагу суспільства від реальної ситуації», - зазначив політик.

Продовжуючи думку Богдан Хруставчук нагадав, що у вищезгаданій політичній силі великий відсоток безробітних депутатів, що є доволі підозрілим, зважаючи на те, що робота депутата місцевої ради не оплачується.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.