Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Середа, 3 жовтня 2018, 11:08

У Львові шахрай надурив власника Audi на 55 000 гривень

поліція

Зловмисник відволік водія, а коли той вийшов із машини, вкрав у нього сумку з техніокю та документами.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

1 жовтня у Шевченківський відділ поліції звернувся 41-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що з його автомобіля Ауді А6 невідома особа викрала сумку, в якій знаходились ноутбук Dell Latitude 7440, планшет Apple Ipad Air-2, паспорт громадянина України, особисті документи та гроші. Завдані збитки заявник оцінив у 55 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що постраждалий припаркував свою "Ауді" на проспекті Чорновола, а коли повернувся, його увагу відволік незнайомий чоловік. Він сказав, що бачив, як невідомий автомобіль зачепив транспортний засіб заявника і пошкодив його. А коли водій вийшов з машини, щоб оглянути її, незнайомець викрав з салону його сумку.

Наразі правоохоронці встановлюють особу зловмисника. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.