Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 4 жовтня 2018, 10:10

Львівське сміття возитимуть до Хмельниччини

львівське сміття

Місто Староконстянтинів у Хмельницькій області погодилося приймати сміття зі Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, вчора облдержадміністрація підписала меморандум про співпрацю з Староконстянтинівською міською радою Хмельницької області щодо захоронення твердих побутових відходів зі Львова.

"Ми проводили неодноразово переговори зі Староконстянтинівським міським головою і ми вдячні, що місто пішло нам на зустріч і на сьогодні є підписаним меморандум про співпрацю. Це дає нам можливість вивозити значний обсяг ТПВ в Староконстянтинів Хмельницької області і забезпечувати наші завдання, щоб місто Львів було чисте від сміття", – наголосив Назарій Романчук.

За його словами, львівське сміття Староконстянтинів прийматиме до червня 2019 року.

Додамо, Львівська ОДА вивозить сміття з міста з кінця червня 2017 року. Протягом цього року міська рада має виділити Львівській ОДА 300 млн грн на львівське сміття, у 2019 році – 150 млн грн.

Також нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий створив робочу групу для визначення норм з вивезення сміття у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.