Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

rulez-t.info

Четвер, 11 жовтня 2012, 11:15

Тендер на понад 70 млн. грн. для ремонту дороги до митниці на Львівщині провели через 4 місяці після відкриття

Тендер на угоду вартістю 70, 92 млн. грн. для ремонту автомобільної дороги Угринів-Хоробрів провели через 4 місяці після відкриття самої дороги до Євро-2012, яке відбулося 9 червня.

Служба автомобільних доріг у Львівській області 3 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Автомагістраль-Південь» на поточний середній ремонт автомобільної дороги, який здійснюється за кошт державного бюджету.

Завершення роботи за договором планується до кінця наступного року. Вартість ремонту становить майже 9 млн грн./км –  один із найдорожчих показників для ремонту доріг в Україні.

Разом з тим, офіційне відкриття вищевказаної дороги відбулося ще 9 червня, ремонтувало її ТОВ «Автомагістраль-Південь» Валерія Короткова та Олега Наливанного. Про що ще в травні розповідав в інтерв’ю місцевим ЗМІ начальник дільниці управління «Автомагістраль-Південь» Олександр Горбулін.

Дорога веде до митного пункту «Угринів-Долгобичув», який було відкрито до Євро-2012 і потім знову закрито на завершення будівельних робіт.

Джерело: Наші гроші

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.