Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

кінопалац ім. О. Довженка

Wikimapia

Понеділок, 8 жовтня 2018, 15:28

Садовий профінансував кінотеатр Довженка на 300 тисяч

кінопалац ім. О. Довженка

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу комунального підприємства.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №542 від 5 жовтня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 1," мон грн для ЛКП "Культурно-мистецький центр ім. О. Довженка" і 

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова управлінню культури департаменту розвитку – в сумі 1 207 412,75 грн", – йдеться у документі.

Кошти передбачені як внески до статутних капіталів ЛКП "Культурно-мистецький центр ім. О. Довженка" – 300 000 грн та ЛКП "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" для ремонту спорткомплексу "Юність" – 869 026,20 грн, а також для фінансування таких робіт:

- придбання оргтехніки, меблів та обладнання для шкіл мистецтв Львова – 26 488,74 грн;

- реставраційно-ремонтні роботи дахів та фасадів Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки на вул. Городоцькій, 36, 38 – 11 897,81 грн.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, наприкінці квітня на посаду директора ЛКП "Культурно-мистецький центр ім. О. Довженка" призначили Марту Іванишин, а сам конкурс оголосили у березні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.