Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

козак тарас

Субота, 6 жовтня 2018, 13:30

„Батьківщина“ звинуватила Тараса Козака та NewsOne в роботі на Порошенка

козак тарас

ВО „Батьківщина“ вважає, що новий власник телеканалу NewsOne, народний депутат від Опозиційного блоку Тарас Козак працює на Порошенка.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій прес-службою ВО „Батьківщина“.

„Сьогодні стало остаточно зрозуміло, для чого Банкова влаштувала колотнечу зі звинуваченням «неправильних» телеканалів в «непатріотичній» позиції. У одного зі звинувачених – телеканалу NewsOne – раптово змінився власник. Тепер ним володіє депутат від Опозиційного блоку Тарас Козак. Але немає сумнівів, що реальним господарем став Петро Порошенко. Зрештою, вже мало кого дивує його співробітництво з опоблоківцями і медведчуківцями, у компанії з якими, вочевидь, він збирається йти на вибори“, - сказано у заяві.

„Заради збереження при владі Петро Порошенко не гребує нічим. Підгрібає під себе грошові потоки, гарячково міняє кадри на місцях, змінюючи десятки лояльних керівників держадміністрацій на ще лояльніших, формує «кишенькову» ЦВК на чолі з «ручною» креатурою, концентрує в свої руках медіа…

Метушливим виконавцям волі Банкової марно пояснювати, що невиконані обіцянки не заміниш вибаченнями, зраджені надії – новими клятвами, а недоплачені зарплати та пенсії – фальшивою патріотичною риторикою. І що можна придбати назву телеканалу чи газети, щоб потішити пиху свого патрона, але фахових і чесних журналістів не купиш. Вони і надалі будуть казати правду. Про корупцію, про ворожих агентів, яких за гроші чи «просто так» призначають на відповідальні посади, про Липецьк і Мальдіви…“, - вважають у ВО „Батьківщина“.

Нагадаємо, Євген Мураєв продав телеканал NewsOne львівському нардепу Тарасу Козаку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.