Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміттєзвалище

Понеділок, 8 жовтня 2018, 16:42

Турківське комунальне підприємство звинуватили у забрудненні довкілля

сміттєзвалище

Підприємство порушувало правила експлуатації полігону ТПВ та викиду забруднюючих речовин в атмосферу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Екологи провели перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства КП «Турківське ЖКУ» та виявили, що підприємство порушує вимоги щодо поводження з відходами.

Зокрема, це збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження, видалення або захоронення сміття; порушення правил ведення первинного обліку та здійснення контролю за операціями поводження з відходами; порушення встановлених правил і режиму експлуатації полігону, а також порушення порядку здійснення викиду забруднюючих речовин в атмосферу.

Наразі Держекоінспекція склала 5 протоколів про адмінправопорушення, а відповідальну особу цього комунального підприємства оштрафували на 901 грн.

Також було видано припис щодо усунення виявлених порушень і екологи відібрали проби ґрунту в зоні сміттєзвалища для дослідження на вміст забруднюючих речовин.

Нагадаємо, нещодавно екологи виявили на території смт. Брюховичі та села Рясне-Руська Яворівського району незаконні сміттєзвалища.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.