Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

mukachevo.net

Четвер, 11 жовтня 2012, 13:56

Писарчук просить вибачення перед Лазорком і закликає Батенка не принижувати вище керівництво держави

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук відповів на заяву Філії «Магістральні нафтопроводи «Дружба» ПАТ «Укртранснафта», яка звинувачує нардепа у тому, що він «компрометує підприємство» своїми оціночними судженнями щодо керівника філії державного підприємства, який є кандидатом у народні депутати у 123 виборчому окрузі, Тараса Батенка.

 

Про це повідомляє прес-служба народного депутата України Петра Писарчука.

Подаємо текст відповіді П. Писарчука повністю:

«Відразу зазначу, що в своєму інтерв’ю я дійсно допустив неточність, бо Батенко не керує нафтопроводом «Дружба», а лишень його підрозділом. Та й фраза про те, що «злодії мають покровителів в особі керівництва цієї компанії» потребує уточнення. А тому я приношу публічні вибачення керівнику ПАТ «Укртранснафта» п. Олександрові Лазорку і вдячний за те, що моє інтерв’ю побудило його проінформувати громадськість про справді державницьку позицію цієї компанії в боротьбі зі злочинністю.

Що торкається позиції самого Тараса Івановича Батенка, то залишається не зрозумілим його вклад в цю благородну справу.

Хотілось би також уточнити у пана Тараса Батенка, яку владу він збирається міняти. Може своєї компанії? Тоді це дійсно не моя справа. І хотів би почути, чим Партія регіонів, проти якої він так яро виступає, заважає йому працювати задля підвищення енергетичної незалежності держави?

Не знаю, якими національними інтересами держави керується п. Батенко, коли щодня з екранів місцевого телебачення заявляє: «Перемога за опозицією над антидержавними силами». Маю великі сумніви, що це добавляє іміджу як Україні, так і нафтопроводу «Дружба».

Якщо за логікою прес-служби філії «Магістральні нафтопроводи «Дружба» в національних інтересах України брутально, бездоказово принижувати політику вищого керівництва держави, чим займається керівник філії пан Батенко, то мені залишається констатувати, що ми по-різному розуміємо національні інтереси держави».

Нагадаємо, Філія «Магістральні нафтопроводи «Дружба» ПАТ «Укратранснафта» готує судовий позов до Петра Писарчука, який 10 жовтня зробив заяву, що нафтопровід «перетворився у діряве сито» під теперішнім керівництвом, маючи на увазі Батенка, який керує тільки його частиною, а не керівника ПАТ «Укртранснафта» Олександра Лазорка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.