Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Понеділок, 8 жовтня 2018, 15:53

Поліція прослуховує Цимбалюка та інших членів львівської "Батьківщини"

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк, посилаючись на свої зв'язки в правоохоронних органах, повідомив про прослуховування телефонів однопартійців.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 8 жовтня, на своїй прес-конференції голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк розповів журналістам, що його партія та її лідерка Юлія Тимошенко відчувають постійний тиск із боку влади.

"Прикро за те, що в брудних технологіях влади задіяні й правоохоронці – вони займаються політичними полюваннями. Влада створила таку собі політичну поліцію, які запрошують на профілактичні розмови керівників районних і міських організацій", – заявив Цимбалюк.

За його словами, поліція прослуховує мобільні телефони, відслідковує пересування та соціальні мережі депутатів від ВО "Бітьківщина".

"Я знаю про це і відкрито говорю, що як мінімум мій і ще декількох членів команди номери телефонів на контролі. Інша справа що, можливо, є рішення судів із цього приводу. За цією інформацією ми звернемось офіційно", – додав голова львівського ВО "Батьківщина".

Також Михайло Цимбалюк додав, що деякі провладні телеканали активно збирають інформацію та компромат не лише на членів "Батьківщини", але й на їх сім'ї.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.