Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторація Бачевських

kumpelgroup.com

Вівторок, 9 жовтня 2018, 11:22

19 жовтня у ресторації Бачевських відвідувачі платимуть, скільки вважають за потрібне

ресторація Бачевських

Експеримент проведуть у рамках ініціативи львівських підприємців "Бієнале довіри". 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

19 жовтня відвідувачі львівських ресторанів не платитимуть за чеком. Вони самі визначатимуть суму, яку готові віддати за обслуговування. 

Експеримент проведуть у рамках акції "Відкритий чек", присвяченій Бієнале довіри у Львові. Це ініціатива львівських підприємців, громадських діячів та митців, за допомогою якої вони вчать суспільство довіряти один одному.

До акції наразі долучились понад 30 ресторанів Львова. Серед них: ресторація Бачевських, ресторан-пивоварня "Кумпель", винотека Cafe1, пивна ресторація "Кумпель", ресторан «Голодний Микола», а також декілька закладів Pizza Celentano Ristorante, "Хінкальня", мережі Сhurassko grill&wine, Tapas Papas, Druzi Cafe&Bar, паб "Дублін" та інші. 

"Не треба забувати, що ресторанна культура – це також частина і суспільної культури, і культури міста. Тому дуже важливо, як вона реагує і відгукується на загальні процеси. Такі акції, як "Відкритий чек", виводять цілий проект Бієнале довіри в дуже практичну площину і дають можливість для пересічного мешканця чи гостя Львова відчути, чим може бути довіра в спілкуванні в тому числі і з персоналом чи гостями закладів", – наголосила програмна директорка ініціатива львівських підприємців, громадських діячів та митців у Львові Євгенія Нестерович.

Нагадаємо, заходи Бієнале довіри проводитимуть у Львові з 19 по 21 жовтня. Організатором акцій є ГО "Креативне місто"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.