Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

автобус

Вівторок, 9 жовтня 2018, 16:10

Львовом почнуть курсувати 5 нових "електронів"

автобус

Це буде перша партія замовлених у 2018 році автобусів, яку концерн надасть місту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У найближчі дні місто очікує отримати перші 5 автобусів "Електрон" із 50-ти замовлених у цьому році.

За останні 5 років місто замовило у концерну "Електронтранс" 135 одиниць транспорту: 10 тролейбусів, 9 трамваї, 1 електробус та 105 автобусів – 50 з них замовлено цьогоріч.

"Так з ініціативи міста "Електроном" був розроблений перший трамвай у Львові – це був перший низькопідлоговий трамвай, який було виготовлено в Україні. На сьогодні усі трамваї, які ми закупили у "Електрону" – їх є 9, курсують на маршрутах – це сучасні, і по дизайну, і по наповненню трамваї, в яких комфортно їздити", – заявив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

Нагадаємо, що у 7 з 10 трамваїв, які Київ закупив у СП "Електротранс", виявили неполадки в системі гальмування. 

Зазначимо, у червні цього року львівське комунальне АТП-1 підписало угоду про придбання 150 одиниць нової техніки в лізинг. Йдеться про 50 автобусів "Електрон" та 100 білоруських автобусів МАЗ.

Додамо, раніше міськрада Львова виділила 100 млн грн для закупівлі нових автобусів у 2018 році. Також у міськраді створили нову посаду для вирішення проблем із транспортом.

Також зазначимо, що "Електротранс" збільшив темпи випуску автобусів для Львова. Фірма щомісяця може випускати 10 нових автобусів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.