Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

BlaBlaCar

Середа, 10 жовтня 2018, 15:09

З жовтня сервіс BlaBlaCar став платним

BlaBlaCar

BlaBlaCar з 10 жовтня впроваджує в Україні платний доступ до бронювання місць у водіїв.

Про це повідомляє BlaBlaCar. 

BlaBlaCar в Україні розпочинає впровадження платних опцій для пасажирів з 10 жовтня цього року. Зокрема, бронювання місць у поїздках на короткі дистанції до 120 км залишиться безкоштовним, а для поїздок понад 120 км потрібно обрати один з двох варіантів доступу: на 1 день за 49 грн або на 1 місяць за 59 грн.

Оплатити доступ до бронювання можна буде на сайті або в мобільному додатку BlaBlaCar, а компенсувати транспортні витрати водієві можна буде готівкою, як раніше.

Для власників автомобілів BlaBlaCar залишається безкоштовним. 

Також для всіх 4 мільйонів користувачів сервісу в Україні, кожен з яких зробив свій внесок в розвиток BlaBlaCar, буде доступний 3-місячний безкоштовний доступ до бронювань, який необхідно буде активувати до листопада.

Додамо, сервіс BlaBlaCar працює в 22 країнах світу, а загальна кількість користувачів перевищує 65 мільйонів людей. Це найбільший в світі карпулінговий сервіс для здійснення міжміських поїздок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.