Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

podrobnosti.ua

Четвер, 11 жовтня 2012, 16:43

«Свобода» вимагає від Садового демонтувати рекламу «Машины времени» у Львові

Депутати фракції ВО «Свобода» Львівської міськради вимагають від міського голови Львова Андрія Садового демонтувати у Львові зовнішню рекламу російського гурту «Машина времени» з огляду на те, що вона виконана іноземною мовою у зв'язку з грубим порушенням норм мовного законодавства.

 

 Про це повідомила прес-служба ВО ЛМО «Свобода».

Свободівці вважають також, що поява цієї іншомовної реклами засвідчує фарисейство міського голови Садового, котрий виголошує одне, а робить – зовсім інше.  

«Цим вчинком команда Львівського міського голови демонструє вищий рівень фарисейства – виголошуючи публічні заяви про зневагу до антиукраїнських новел цього режиму, вони активно покривають той наступ, що його розвернули в парламенті ненависники українства. Ігноруючи статтю 10 Конституції України, рішення представницьких органів самоврядування, діючи із мовою у той же манер, що й біло-блакитна орда в законодавчому органі, команда міського голови яскраво показує своє істинне обличчя львів'янам», - йдеться у заяві.

Нагадаємо, 30 серпня Львівська міськрада звернулася до суду з вимогою скасувати закон про засади державної мовної політики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.