Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

опалювальний сезон

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 10:32

Львів повністю готовий до опалювального сезону

опалювальний сезон

Його розпочнуть, як тільки на вулиці буде відповідна температура.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Об’єкти теплопостачання у Львові підготовлені до роботи, акти готовності підписані. Щоб розпочати подачу опалення, за законодавчими нормами середньодобова температура протягом трьох діб має бути нижчою 8°С. Натомість, у найближчий тиждень синоптики прогнозують вищу температуру, тому починати подачу опалення поки не будуть.

"Як тільки буде похолодання, ми готові розпочинати подачу опалення. Наші теплопостачальні підприємства повністю готові, будинки до зими підготовлені, акти готовності підписані. Лікарні, садочки та школи опалення отримують, відповідно до звернень", – повідомив заступник міського голови Львова з житлово-комунальних питань Сергій Бабак.

Додамо, що 11 жовтня у Львові стартував опалювальний сезон для садочків та шкіл. Станом на сьогодні опалення отримують 73 бюджетні установи міста на основі листів-звернень керівників закладів.

Нагадаємо, раніше уряд ухвалив рішення про початок опалювального сезону в Україні з 15 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.