Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 10:45

Більше 450 тисяч львів'ян підписали декларації із лікарями

аптека

Загалом у області більше мільйона мешканців Львівщини обрали свого сімейного лікаря.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 5 жовтня, декларацію з обраним лікарем – сімейним лікарем, терапевтом або педіатром, підписали 463 тисячі містян. А це 62,6% від приписного населення Львова.

"таном на 5 жовтня, у нас підписано 463 тисячі декларацій про вибір лікаря. Лідерами процесу залишаються великі установи – це 5, 2, 4 міські поліклініки, 1 міська лікарня, яка має у складі дві поліклініки і 7 амбулаторій", – повідомив керівник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Нагадаємо, що з 1 липня в українських лікарнях лікарі почнуть приймати пацієнтів за деклараціями, але всі українці зможуть і надалі отримувати медичну допомогу незалежно від того чи ними була укладена угода.

Зазначимо, медичні заклади Львова в середньому підписують з львів'янами від 15 декларацій за день. 

Додамо, що станом на сьогодні у поліклінічних відділеннях 1-ї міської клінічної лікарні ім. Князя Лева та її амбулаторіях, у 2-гій, 3-тій, 4-тій, 5-тій та 6-тій міських поліклініках, а також в поліклініці та амбулаторіях 3-ї міської лікарні діє електронний запис на прийом до лікаря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.