Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Будинок на вул. Вернигори, 23

google.com.ua

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 12:50

У Залізничному районі на місці старого будинку зведуть дві нові багатоповерхівки

Будинок на вул. Вернигори, 23

Висота будинків, згідно із містобудівною документацією, становитиме майже 18 метрів.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво будівництво Уляною Древняк та Софією Король багатоквартирних житлових будинків на вул. Вернигори, 23 зі знесенням існуючого житлового будинку.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Дві багатоповерхівки зведуть на земельній ділянці, площею 0,0575 га, що є у приватній власності і на якій уже існує житловий будинок. Ділянка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку і знаходиться у межах історичного ареалу Львова. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення ділянок – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Залізничного району.

Висота одного будинку не повинна перевищувати 17,6 метра, другого – 17,9 метра (від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини будівлі), а максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки cтановить 41,01%. За приблизними підрахунками, будинки матимуть не менше 6 поверхів.

 

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила звести на місці лаботарорного корпусу та складу металів, що на вул. Зеленій, офісний центр з паркінгом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.