Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

lviv.travel

Четвер, 11 жовтня 2012, 18:18

Депутати міськради Львова подали запит у прокуратуру щодо використання коштів на благоустрій

Депутати Львівської міськради від ВО «Свобода» звернулися до прокуратури із проханням перевірити, чому кошти, передбачені на рік часу для благоустрою міста, використані достроково.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

«Ми звертаємося до прокурора Львова із проханням з'ясувати – чому передбачений річний обсяг виділених коштів на благоустрій міста команда Садового витратила достроково – упродовж дев'яти місяців», – зазначив Сергій Подолинний.

У зверненні депутати просять перевірити на яких підставах районні адміністрації упродовж дев'яти місяців використали весь річний обсяг бюджетних призначень на 2012 рік та правильність оформлення паспортів на кожну з вулиць міста із відповідними розрахунками прибиральних площ газонів, пішохідних тротуарів, проїжджих частин.

Окрім того, їх цікавить також правильність підготовки бюджетних запитів на 2012 рік щодо благоустрою міста та достовірність підготовки розрахунків районними адміністраціями під час підготовки проекту ухвали міськради про необхідність виділення додаткових бюджетних асигнувань на закупівлю піскосуміші  2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.