Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

tvi.ua

Четвер, 11 жовтня 2012, 18:33

АМКУ зацікавився діяльністю візового центру на Львівщині

Антимонопольний комітет України через скарги громадян перевіряє діяльність ПП «Візовий Сервіс Центр», яке займається видачею віз до Польщі.

Про це сьогодні, 11 жовтня, на прес-конференції повідомив голова Львівського обласного територіального відділення АМКУ Андрій Басараба.

ПП «Візовий Сервіс Центр», за словами Басараби, є єдиним суб’єктом господарювання, яке надає послуги з отримання віз до Польщі у межах Львівської області.

Він розповів, що до представників АМКУ на Львівщині звернувся львів’янин з проханням розглянути підстави діяльності цього підприємства, зокрема, чому люди повинні платити зайві кошти і не можуть отримати візу безпосередньо в консульстві.

За словами Басараби, навколо отримання віз створюється штучний ажіотаж і людей примусово заганяють у такі візові центри.

«Враховуючи, що цей ринок має ознаки всеукраїнського, ми передали цю справу до Антимонопольного комітету України. І, я думаю, скоро буде отриманий вердикт», – зазначив Басараба.

Він додав, що представники АМКУ зверталися до МЗС України з проханням прокоментувати ситуацію і найближчим часом має відбутись круглий стіл з цього питання.

Нагадаємо, наприкінці липня користувач Facebook на своїй сторінці поскаржився на незадовільну роботу польських консульств, яка змушує людей вдаватись до послуг візових центрів . 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.