Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мішель Терещенко

УНІАН

Вівторок, 16 жовтня 2018, 11:29

Мішель Терещенко виступає за легалізацію коноплі

Мішель Терещенко

Також кандидат у президенти продав свій бізнес із вирощування коноплеь бельгійській компанії.

Про це повідомляє АгроІнсайдер.

Колишній мер Глухова та теперішній кандидат у президенти України Мішель Терещенко заявив, що продав свій бізнес із вирощування льону та конопель.

"Це вже не мій бізнес. Коли я починав працювати як Глухівський міський голова, то бачив, що єдиний шанс для міста отримати інвестиції – стати кластером вирощування льону та конопель, тому що в Глухові давно працює інститут цих культур", – заявив Терещенко.

На запитання, якими б були його кроки в галузі сільського господарства в разі перемоги на президентських виборах Мішель Терещенко заявив, надасть можливість вирощувати коноплю не тільки технічного використання, а й для користування.

"Перший закон буде про коноплю. Треба дати можливість вирощувати коноплю не тільки технічного використання, а й для користування. Я вважаю, що це дуже терміново. Зараз спостерігається шалене зростання ринку, особливо в Канаді, США. Але це не рішення президента. Треба готувати закон і проводити його в парламенті", – прокоментував кандидат у президенти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.