Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 09:47

Львівські рятувальники отримали в подарунок від польських колег два пожежно-рятувальні автомобілі Mercedes-Benz Atego

    11 жовтня у Бориславі польські рятувальники передали ГТУ МНС у Львівській області 2 пожежно-рятувальні автомобілі Mercedes-Benz Atego виробництва польської фірми «Мототрек», один з яких окрім проведення пожежно-рятувальних робіт, також можна залучати до ліквідації хімічно-екологічних аварій.

 

Про це повідомила прес-служба МНС України.

Автомобілі придбані відповідно до Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна – 2007-2013» в рамках проекту «Розвиток транскордонної системи захисту від загроз природного характеру на українсько-польському кордоні».

Того ж дня на навчальному полігоні Головного територіального управління МНС у Львівській області в м. Борислав відбулися спільні українсько-польські навчання з гасіння пожеж на об’єктах нафтопереробної галузі.

Вогнеборці України та Польщі спільно відпрацювали дії при ліквідації пожеж на об’єктах нафтопереробної галузі. Спільними зусиллями рятувальників двох країн оперативно було ліквідовано умовне займання нафти-сирцю у відкритому резервуарі площею 1200 кв. м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.