Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lviv.mns.gov.ua

Вівторок, 16 жовтня 2018, 16:33

Школи Городоцького району на Львівщині визнали "пожежонебезпечними"

пожежа

Відділ освіти Городоцької райдержадміністрації упродовж двох років не виділяє гроші на ліквідацію порушень пожежної безпеки. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Департамент освіти Городоцької райдержадміністрації не виділяв гроші на пожежну безпеку навчальних закладів упродовж усього 2017 та першої половини 2018 року. 

Ряд городоцьких шкіл не забезпечений системою оповіщення та не має первинних засобів пожежогасіння. До того ж, там не провели вогнезахисну обробку дерев’яних дахів, а самі споруди не захищенні  від прямих попадань блискавки. У навчальних закладах не провели заміри опор ізоляції та не перевірили системи захисту електричних мереж і електроустановок від короткого замикання.

Наразі Львівський окружний адміністративний суд визнав бездіяльність відділу освіти Городоцької РДА протиправною та зобов'язав негайно виділити гроші на забезпечення протипожежних заходів. 

Нагадаємо, нещодавно Городоцька РДА надала 14 незаконних дозволів на земельні ділянки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.