Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прапор України

Прес-реліз,   Середа, 17 жовтня 2018, 17:39

Народний фронт запустив конкурс для львівських школярів – Єднай Україну творчо

прапор України

Львівським школярам потрібно написати лист своїм ровесникам зі Сходу.

Проце повідомляє Народний Фронт Львівщини на своїй сторінці у Фейсбуці.

До сторіччя Дня Соборності України львівський і харківський «Народний фронт» організовують творчий конкурс серед школярів 9-11 класів на тему «Чому нам варто стати друзями?»

Школярі можуть використовувати у своїх листах важливі історичні факти, екскурси у минуле, цікаві побутові, архітектурні та атмосферні замальовки, приклади з власного життя, досвіду своїх сусідів, родини, рідного міста і краю та будь-що, що вважатимуть захоплюючим для свого товариша з іншого кінця країни.

На авторів найкращих листів очікує подорож до столиці візит у Верховну Раду України, зустрічі з відомими політиками та громадськими діячами, безліч цікавих селфі і, власне, обмін листами та символічна зустріч з переможцями харківського конкурсу напередодні Дня Соборності.

10 кращих робіт визначить професійне журі у складі професорів, журналістів, істориків. Результати конкурсу будуть оголошені 25 грудня.

Роботи можна надсилати на електронну скриньку konkurssobornist@gmail.com або на адресу вул. Генерала Чупринки, 25. Роботи приймаються до 15 грудня 2018 року (включно).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.