Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 16:00

Активісти пікетували Львівську прокуратуру

пікет

Головною вимогою пікетувальників було припинити переслідування людей за активну громадську позицію.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 19 жовтня, о 08:30 год. представники Координаційної ради Учасників бойових дій Львівщини, ГО "Рабів до раю не пускають", ГО "БУР", Громадської Ініціативи "Рух за Людські права" та інших пікетували обласну прокуратуру.

Активісти вимагають постійного оприлюднення інформації про долю резонансних справ, а також припинити переслідування за активну громадську позицію.

"За нашу акцію в податковій прокуратура за один день відкрила кримінальне провадження, на другий день дільничі приходили збирати пояснення та надали повістки в поліцію", – заявив голова Української ветеранської організації Ігор Коцюруба.

Нагадаємо, що на початку вересня активісти влаштовували мітинг перед будівлею Львівської митниці й за словами керівника управління Львівської митниці ДФС Левка Прокіпчука змусили написати заяву на звільнення з посади.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.