Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

inso.com.ua

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 12:45

Симфонічний оркестр «INSO-Львів» виступить у Ватикані

Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» виступить у Ватикані під керівництвом всесвітньовідомого українського композитора Мирослава Скорика під час концерту на честь Папи Бенедикта XVI за сприянням депутата Львівської облради, мецената Олега Барана.

 

Про це повідомляє прес-служба Олега Барана.

Захід відбудеться у межах Всенародної прощі з нагоди благословення відновленого Собору святої Софії в Римі, яка триватиме впродовж 13-15 жовтня.

« Слухачами концерту за участю львівського «INSO-Львів» стануть тисячі людей з усього світу, серед яких не лише паломники, а й високопосадовці, представники дипломатичних структур. Тож цим виступом ми зможемо презентувати не просто концерт оркестру, а цілу музичну культуру українського народу. Ми вкотре покажемо те, що українська оркестрова музика достойна виступів на найвизначніших сценах світу», – наголосив Олег Баран.

Планується, що слухачами концерту стануть члени Колегії кардиналів та Синодальних отців, міська влада Риму, президенти Римської провінції та регіону Лаціо. Будуть також представники  українських дипломатичних структур та уряду України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.