Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральні автомати

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 22 жовтня 2018, 13:25

На Львівщині закрили 5 нелегальних гральних заклади

гральні автомати

Правоохоронці вилучили 123 гральних автомати.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

19 жовтня правоохоронці провели заходи з протидії гральному бізнесу та  припинили діяльність мережі п'яти підпільних закладів.

Гральні  заклади, які працювали під вивісками операторів лотерей, були розташовані у Шевченківському та Галицькому районах Львова, а також у Червонограді, Городку та в Миколаєві.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 123 одиниці грального обладнання разом із моніторами, вартістю понад сімсот тисяч гривень, понад 42 тисячі гривень та 1,4 тисячі доларів США, а також "чорнові" записи та мережеве обладнання.

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203 зн.2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від сорока тисяч до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.