Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

investinlviv.com

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 14:08

Львів та Держагентство з інвестицій уклали Меморандум про співпрацю

Сьогодні, 12 жовтня, Львів та Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України уклали Меморандум про співпрацю у межах 12 Міжнародного економічного форуму.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Львівська міська рада братиме участь у підготовці для реалізації на території Львова національних проектів чи їх складових. Зокрема, йдеться про проекти «Індустріальні парки України» — створення Львівського індустріального парку «Рясне ІІ», «Олімпійська надія — 2022» — створення спортивно-туристичної інфраструктури та «Нове життя» — створення регіонального перинатального центру у Львові», – зазначено у повідомленні.

Також до проектів співпраці входить «Чисте місто», метою якого є будівництво комплексу з переробки твердих побутових відходів та впровадження інноваційних технологій поводження з відходами у Львові.

«Держінвестпроект України надаватиме підтримку в управлінні реалізацією національних проектів чи їх складових, сприятиме у формуванні позитивного інвестиційного іміджу Львова та поширенні інформації про його інвестиційні можливості, включатиме актуальні інвестиційні проекти міста до бази даних інвестиційних програм і проектів», – пояснено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.