Роман Кошла,  12 жовтня 2012

Варіанти на вікенд

Складно придумати ладний вступ у таку погоду, бо так хочеться у парк шарудіти осіннім листям та відчувати запах свіжого повітря десь подалі від людей, але, не зважаючи на наші бажання, ми знову з Вами та радимо, як краще провести вихідні по-Львівськи.

Запеклим кіноманам цими вихідними доведеться тяжко. Нічого цікавого у прокаті немає, але все ж якщо у Вас море вільного часу то ось наші Варіанти на кіно.

Кохання з акцентом. Новий фільм грузинського режисера Резо Гігінеішвілі покликаний повернути інтерес до грузинського кінематографу в цілому. Даний фільм – це сплетіння кількох новел, побудованих на любові. Різні за змістом, але ідентичні за формою. Дуже нагадує «Нью-Йорк я люблю тебе» або із «Парижа із любов’ю», де також був використаний даний стиль зйомки та подачі фільму.

Сеанси: 15.45 (ТРЦ King Kross Leopolis);

Будинок в кінці вулиці. Переїжджаючи до невеликого провінційного містечка, головні героїні Сара і її донька Елісса навіть не уявляють собі, які небезпеки можуть їх чекати за рогом. Фільм для любителів полоскотати собі нерви. Глядача чекає містичний сюжет, маса гострих сцен й постійна атмосфера нагнітання напруги та страху. Сам подивлюсь цей фільм. Це все ж краще, ніж «Паранормальне явище-4».

Сеанси: 18.15, 22.15 (ТРЦ King Kross Leopolis).

Ну і на кінозавершення, якщо Ваші дітки не дають Вам спокійно провести вихідні, зводіть їх на Мадагаскар 3. Море позитиву для дітей та 90 хвилин спокою для Вас гарантовані. А щодо самого мультику, то це ті самі зебра Марті, бегемот Глорія, жираф Мелман та лев Алекс, що як і раніше намагаються повернутися у свій рідний зоопарк до Нью-Йорку.

Сеанси: 12.00 (ТРЦ King Kross Leopolis); 15.00, 16.40 (Кінопалац ім. Довженка)

Мистецькі варіанти

Виставка «На відстані подиху. Поцілунок» проходитиме цими вихідними у галереї «Зелена канапа». Це спільна виставка двох молодих художниць, випускниць Львівської Академії Мистецтв Наталі Гайдаш та Ярослави Ткачук. Радимо відвідати, галерея симпатична та й молоді таланти часом цікаві трапляються.

Музичні варіанти

13 жовтня о 21:00 в Хмільному домі Роберта Домса відбудеться концерт гурту «Rock H» та презентація їхнього нового кліпу у Львові. Цей гурт відзначився участю в проекті «Свіжа кров» на телеканалі М1 та переміг на «Червоній руті», а цього літа запалював гостей майже всіх рок-фестивалів. Вартість квитків 40-60 грн.

Якщо ж запальний рок не для Вас, то є альтернатива – Десятий Фестиваль Давньої Музики у Львові, який відбуватиметься з 13 по 23 жовтня. Цьогоріч він проходитиме під титулом «Похвала Музиці або Львівська Цециліада». Упродовж десяти днів музичну містерію творитимуть солісти, ансамблі, хори і оркестри зі Швейцарії, Великої Британії, Австрії, Польщі, Росії та України.

Коли ж ні фільмів, ні музики, ні навіть мистецтва не хочеться, то можете відвідати другу гру ? фіналу ліги КВН «Європа», яка відбудеться 14 жовтня о 18:00 в Палаці учнівської молоді на пл. Петрушевича 2.

А так, як погода ще суха, хоч і холодна, залишається чудовий варіант взяти термос, щось смачне, когось хорошого, та й гайнути шурхотіти листям у парках та лісах.

Гарних вихідних та одягайтесь тепліше. До зустрічі наступного тижня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.