Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський академічний обласний театр ляльок

relax.com.ua

Четвер, 25 жовтня 2018, 15:25

У Львові відбудеться міні арт-фест

Львівський академічний обласний театр ляльок

Фестиваль стартує 26 жовтня на площі Данила Галицького, 1.

Про це повідомляє Львівський академічний обласний театр ляльок.

Завтра, 26 жовтня, на площі Данила Галицького, 1 у Львові з 12:00 до 13:00 год триватиме "Міні арт-фест на площі Данила".

Як повідомляють організатори заходу, Львівський академічний обласний театр ляльок, у програмі фестивалю: лялькова хода, виставки малюнків, дипломного проектування, плакатів, шрифтових та дизайнерських розробок.

"Училище харчових технологій проведе флеш-моб "Зона розвитку та дозвілля", а також презентує фотозону "Креатив", розваги "веселі кульки", в рамках заходу ще виступить ВІА "Первоцвіт" та відбудеться весела дегустація. Навчально-освітній центр продемонструє виставку-вернісаж "Наш улюблений театр", – зазначили організатори заходу.

Партнерами заходу виступили: Навчально-методичний центр освіти Львова, Львівське вище професійне училище харчових технологій, екоініціатива "Чисте місто", Українська академія друкарства, НВК школа-гімназія "Святої Софії".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.