Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Рясне

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 11:35

Експериментальні маршрутки до Рясного завантажені на 35%

Рясне

На маршруті курсує 5 нових великих автобусів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За результатами першого тижня роботи маршруту середня завантаженість пасажирами становить 35%.

"За перший тиждень роботи середня завантаженість пасажирами на експериментальному маршруті, який курсує з Рясне через Левандівку і на Приміський вокзал, становить лише 35%. Маршрут ще мало відомий мешканцям мікрорайону, та його популярність зростає. У разі збільшення пасажиропотоку будем думати про перегляд кількості машин", – заявив заступник директора департаменту житлового господарства Андрій Білий.

За його словами, для зручності доїзду мешканців з мікрорайону Рясне міськрада стежить за роботою маршруту № 6а. Зараз на цьому маршруті курсує 10 великогабаритних нових автобусів.

Нагадаємо, новий експериментальний маршрут пустили 18 жовтня.

Зазначимо, раніше міськрада Львова виділила 100 млн грн для закупівлі нових автобусів у 2018 році. Також у міськраді створили нову посаду для вирішення проблем із транспортом.

Додамо, для покращення транспортного сполучення мікрорайону Рясне з Левандівкою, у мерії розглядають варіанти будівництва нової дороги на вул. Суботівська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.