Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 15:16

Львівська міськрада дозволила будувати багатоквартирний будинок на Під Голоску

Львівська міськрада

Місцеві жителі погрожують заблокувати будівництво у зв'язку з перенаселеністю району. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва багатоквартирного житлового будинку ТзОВ "Львівська Буд Покізол" на вул. Під Голоском, 4.

Однак місцеві жителі погрожують заблокувати будівництво. За словами мешканців, район перенаселений, садочків та шкіл замало, а ті що є відмовляються приймати дітей. До того ж, на Під Голоску не вистачає дитячих майданчиків, а щільність забудови району і надалі збільшується. 

Жителі оголосили, що вийдуть на акцію протесту 27 жовтня, у суботу. 

Львівська міськрада видалила ТзОВ "Львівська Буд Покізол" земельну ділянку площею 1,5 га. 

Вид використання земель – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення ділянки – зона Ж-4 для багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території "Під Голоском" від 19 серпня.  

Як йдеться у проекті рішення, висота будинку не повинна перевищувати  35 метрів (10 поверхів). Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 35%. 

ТзОВ "Львівська Буд Покізол" зареєстроване у Львові на вул. Під Голоском, 4. Кінцевим власником підприємства є Андрій Лозинський. Про це йдеться у даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб. 

Основний вид діяльності "Львівської Буд Покізол"  – будівництво житлових і нежитлових будівель, виробництво неметалевих мінеральних виробів та оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами і санітарно-технічним обладнанням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.