Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена. Львів

Фб Христини Процак

Понеділок, 29 жовтня 2018, 15:08

Під час виступу Ніка Вуйчича помер юнак з Волині

Арена. Львів

16-річний юнак помер на "Арені Львів" під час виступу Ніка Вуйчича.

Цю інформацію Варіантам підтвердила прес-служба Національної поліції у Львівській області.

Нещасний випадок стався 28 жовтня на "Арені Львів" під час виступу тренера-проповідника Ніка Вуйчича. 16-річний юнак, родом з Волинської області, разом із батьком приїхали до Львова, щоб відвідати захід. Близько 20:00 поліція отримала повідомлення про те, що у хлопця стався серцевий напад. Медики, які також прибули на місце події, намагалися привести постраждалого до тями, однак їм не вдалося врятувати йому життя.

Згідно з даними слідчої оперативної групи, слідів насильницької смерті підлітка не зафіксували. Причину смерті ще встановлюватимуть під час експертизи, однак існує непідтверджена інформація, що померлий мав ваду серця.

Нагадаємо, що Нік Вуйчич – відомий австралійський проповідник та директор організації "Життя без кінцівок". Це шостий візит Вуйчича до України і виступ у Львові був частиною туру під назвою "Життя без кінцівок".

авторка: Настя Лубенська

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.