Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садок

Вівторок, 30 жовтня 2018, 12:05

У дитячих садках на Львівщині створять 2 300 додаткових місць

дитячий садок

Це на 600 місць менше ніж у минулому році.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На території Львівської області планують створити ще 723 додаткових місця у дошкільних навчальних закладах до кінця року.

"У минулому році ми створили 2 тисячі 916 місць. Станом на сьогодні у 2018 році ми створили 1543 місця і до кінця цього року плануємо відкрити додатково ще 723 місця", – заявила директор департаменту освіти і науки Любомира Мандзій.

Серед закладів, які планують відкрити ті, у яких завершують ремонтні роботи та закуповують обладнання, а саме: нові заклади ДНЗ у Кам'янка-Бузькому,  Самбірському, Стрийському та Сколівському районах, а також відкриють НВК Самбірському, Золочівському, Городоцькому районах.

Як зазначила очільниця департаменту, загалом в області охоплення дошкільною освітою від 3 до 6 років, станом на перше жовтня, сягає 84%.

Нагадаємо, у Львові планують створити новий дитячий садок. Зазначимо, що до львівських дитячих садків першочергово приймають дітей із місцевою пропискою.

Додамо, із жовтня 2018 року дитячі садки в Україні дозволено вбудовувати в житлові будинки

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.